Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pikant risgryde i trykkoger

Pikant risgryde i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kopperris
100 g.skinke
1 løg
50 g.oliven
1 lille ds. champignons
0.5-1 syltet paprika
 persille
2 spsk.olivenolie
1-1.5 glashvidvin
 
Opskrift:
I den åbne gryde svitses risene i olivenolien. De hakkede løg, skinke, oliven syltet paprika, champignon og persille kommes i. Spæd med 1-1½ glas hvidvin. Fyld op med vand til risen er dækket. Tilsæt 1 bouillonterning og luk gryden og kog i 8-10 minutter. Luk gryden op. Server retten med grillede cocktailpølser og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10656 gange,
og udskrevet 217 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu