Kødboller á la KK

Kødboller á la KK, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : ps-hardcore

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Hakket skinkekød
1 Æg
2-2.5 tsk.God Karry
0.5 tsk.Koriander
1-2 tsk.Salt
0.5 tsk.Peber
1-2 fedHvidløg
2-2.5 spsk.Hvedemel
1-1.5 dl.Mælk
 
2 dl.Olie ( til stegningen! )
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne sammen til en lind fars - hæld olie i en gryde el. Wok-pande. Brug en te-ske til at forme farsen til små kødboller, læg dem i den varme olie, tag kødbollerne op når de er gyldne over det hele og læg dem på en tallerken med et stykke fedtsugende papir under. Servér med ris el. pasta og en god tomatsovs. Bon Appetit..

Tips:

Dette er en fars jeg selv har eksperimenteret mig frem til...det kunne være rart at vide om andre kan lide den? hvis du prøver den - så må du meget rate den??


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8114 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

anette   -  2009-01-27 16:32:45
Det var en rigtig god opskrift Mums (: