Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mariannes kødsovs

Mariannes kødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Marianne

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.magert oksefars
2 ds.hakkede tomater
2 ds.tomatpuré
 salt
 peber
 sukker
 karry
 


Opskrift:

Brun oksekødet i en gryde, tilsæt de hakkede tomater og puréen, smag til med sukker, salt, peber og karry. Lad retten simre i mindst en halv time.

VIGTIGT: tilsæt aldrig vand eller andre væsker!!!

Tips:

Serveres til Iranske ris eller almindelige danske ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12686 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-02-20 17:33:45
Danske ris??