Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mariannes kødsovs

Mariannes kødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Marianne

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.magert oksefars
2 ds.hakkede tomater
2 ds.tomatpuré
 salt
 peber
 sukker
 karry
 
Opskrift:
Brun oksekødet i en gryde, tilsæt de hakkede tomater og puréen, smag til med sukker, salt, peber og karry. Lad retten simre i mindst en halv time.

VIGTIGT: tilsæt aldrig vand eller andre væsker!!!

Tips:

Serveres til Iranske ris eller almindelige danske ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13209 gange,
og udskrevet 181 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-02-20 17:33:45
Danske ris??