Rømer gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : |
|
|
Oksekødet brunes i en gryde. Cocktailpølserne brunes på en pande (er de fra dåse dryppes de af først), og lægges til side panden koges af og skyen hældes over oksekødet. Vandet fra perleløgene hældes fra og smides ud, løgene brunes på en pande, løgene ligges til side, panden koges af og det hældes over oksekødet. Gryden med oksekød og "afkog" bringes i kog. Bacon steges på pande, ligges til side panden koges og hældes over oksekødet. Når oksekødet er mørt, kommes cocktailpølser og løg i, koges op og jævnes med meljævning. Kom lidt kulør i. Ved servering lægges bacon stykker oven på gryden. Serveres med løse ris og/eller pomme frites.
|
|
Opskriften er vist 20268 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne