Rømer gryde

Rømer gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.skært oksekød
1 ds.cocktailpølser
1 glasperleløg
1 pk.bacon
 Kulør
 salt
 peber
 Margarine til stegning
 hvedemel til jævning
 
Opskrift:
Oksekødet brunes i en gryde. Cocktailpølserne brunes på en pande (er de fra dåse dryppes de af først), og lægges til side panden koges af og skyen hældes over oksekødet. Vandet fra perleløgene hældes fra og smides ud, løgene brunes på en pande, løgene ligges til side, panden koges af og det hældes over oksekødet. Gryden med oksekød og "afkog" bringes i kog. Bacon steges på pande, ligges til side panden koges og hældes over oksekødet. Når oksekødet er mørt, kommes cocktailpølser og løg i, koges op og jævnes med meljævning. Kom lidt kulør i. Ved servering lægges bacon stykker oven på gryden. Serveres med løse ris og/eller pomme frites.





karakterer:
Opskriften er vist 20268 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu