Russerdrenge

Russerdrenge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
2 skiverhvedebrød
1 løg
6 store kartofler
 Smør
 paprika Edelsüss
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Blød hvedebrødet ud i lidt vand og fjern skorpen.

pil og hak løget. Svits det på panden.
Bland hakkekødet, brødkrummen og det svitsede løg. Smag til med krydderierne. Form hakkebøfferne og brun dem på begge sider på panden.

Anbring de stegte bøffer taglagt i et smurt, ildfast fad. Fordel de skiveskårene kartofler omkring bøfferne.

Start saucen med at smelte smørret i en kasserolle. Tilsæt mel og bouillon. Riv løget og kom det i. smag evt. Til med salt. Tag saucen fra varmen og rør creme fraichen i og hæld så saucen over bøfferne.

Drys med parmesan og rasp, og sæt i fadet i ovnen ved god varme - 200° - et kvarters tid.

Russerne drikker postevand til - men har ved festlige anledninger lagt bunden med et tandkrus vodka!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14165 gange,
og udskrevet 218 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu