Russerbøf

Russerbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.oksefilet - 4 skiver
80 g.smør
2 tsk.stærk sennep
100 g.revet peberrod
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Gnid bøfferne med peber på begge sider og lad smagen trække - op til en halv time. Smelt smørret på panden og steg bøfferne på begge sider i 2 - 3 minutter ved 200 grader C.

Anret bøfferne på et forvarmet fad, smør sennep på oversiden og drys den revne peberrod over. Stegeskyen bruges som sauce. Server med bagte eller kogte kartofler. Øl smager godt til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10270 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu