Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Robertos gryde

Robertos gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.friske champignoner
250 g.løg
3-4 gulerødder
2 dl.bouillon
1 spsk.paprika
 salt
1 ds.tomater
 salt
 peber
300 g.oksefilet
 


Opskrift:

Svampene renses og halveres, løg og gulerødder skæres i mindre stykker og dette småkoger 10 minutter i bouillon. Heri blandes dåsetomaterne, paprika, peber og salt og dette småkoger under låg 10 minutter. Kødet der skal være meget mørt og overhængt, skæres i strimler, blandes i og småkoger med i 10-15 minutter, til det er mørt. Anvendes der noget billigere kød som okseinderlår (overhængt) kan disse strimler småkoge for sig i lidt vand og tilsættes. Smages til med lidt sennep. Serveres med båndspaghetti og salat samt brød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6399 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu