Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Portugiser bøf ( bife … portuguesa )

Portugiser bøf ( bife … portuguesa ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skiver okseinderlår
8 tynde skiver skinke
4 store fed hvidløg
1 spsk.mørk vineddike
0.5 dl.rødvin
2 spsk.olivenolie
2 spsk.smør
1 laurbærblad
1 tsk.citronsaft
2 spsk.hakket persille
1 citron
 Salt
 sort peber
 


Opskrift:

Ovnen varmes op til ca. 125°. Halvdelen af hvidløgene stødes i morter eller knuses mellem to skeer og blandes til en jævn pasta med vineddiken, 1 tsk. Salt og peber, som bøfferne indgnides med på begge sider. Smørret smeltes på en pande og de resterende hvidløg flækkes og svitses sammen med laurbærbladet. Løgene fiskes op før de bliver brune og kastes bort. Bøfferne steges et par minutter på hver side i smørret. De skal kun være brune udvendig. Bøfferne lægges i hver sin varme ovnfaste skål. Skinkestykkerne vendes også lige hurtigt på panden og lægges over bøfferne, som sættes til varme i ovnen. Det meste af fedtet på panden hældes fra. Kun ganske lidt skal bruges til saucen: panden koges af med citronsaft, vineddike og rødvin. Bøfferne serveres varme, overhældt med saucen og pyntet med citronbåde. Af samme grund kræver bøffen en robust rødvin. Kogte kartofler er velegnede.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7899 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henning  -  2008-05-30 18:53:55
I har glemt at skrive, hvor lang tid retten skal have i ovnen!