Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Polenta all' Emiliana

Polenta all' Emiliana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Polenta gratineret med hakket kød og ost
1 portionPolenta
1 portionragu alla Bolognese
1 Mozzarellaost
2 spsk.reven Parmasanost
50 g.smør
 
Opskrift:
Lav kødragouten.
Kog en portion Polenta efter opskrift. Skær Mozzarallaen i tynde skiver.

Et fladt ovnfast fad smøres med rigeligt blødgjort smør. Den halve mængde Polenta fyldes i fadet og glattes med en ske dyppet i vand.

Derover hældes halvdelen af kødragouten. Drys med Parmasanost og fordel en trediedel af Mozzarallaeskiverne herover.

Resten af polentaen skæres i skiver og fordeles over fyldet. Derover resten af ragouten og Mozzaralla- skiverne, og retten sættes i en forvarmet ovn og gratineres 20 min. ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8938 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dino  -  2012-07-28 15:29:21
Hvor pokker køber man "Ragu" i Danmark???! Kan ikke finde det nogen steder!!