Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pilau

Pilau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gedekød - Diverse gedekød

Oprindelsesland : Tanzania

TanzaniaIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.ris
8-9 dl.kokosmælk (evt. vand)
1 kanelstang
2-3 kardemommekapsler
2-3 hele nelliker
2-3 store løg
500 g.ged eller oksekød skåret i tern
 evt.1-2 tomater
 lidt olie
 


Opskrift:

Svits de hakkede løg i lidt olie og lad dem blive klare. tilsæt kød og brun det godt. Tilsæt krydderier, de småtskårne tomater og et par dl kokosmælk eller vand, og lad kødet simre mørt. Tilsæt resten af væsken og risene, rør rundt, og retten koger færdig efter ca. 30 minutter. Server Pilau med salat, lavet af fintsnittet hvidkål, løg og tomater overhældt med lidt vand og salt. I Tanzania er salaten altid meget våd og flot pyntet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (71 stemmer)

Opskriften er vist 15618 gange,
og udskrevet 302 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig  -  2008-01-22 21:07:58
det her er ikke det orginale Pilau. jeg er fra Zanzibar. øen lige udenfor Tanzania. der findes det rigtige Pi-La-uv!


beate 4-ever.  -  2007-12-12 10:04:54
hvordan skaffer man en hel stang kamel?


aysha  -  0000-00-00 00:00:00
det smager godt.. men jeg har smagt noget andet der hedder pilau også !