Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Peberbøf

Peberbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 tsk.sort peber grovmalet
175 g.bøf af afpudset oksefilet
15 g.smør
1 spsk.majs- eller vindruekerneolie
2 champignon i skiver
2 spsk.flødeost med peberrod
1 spsk.cognac
 
 Pynt:
 Tomatbåde
 


Opskrift:

Opvarm et lille bruningsfad i 4 min på højste effekt, eller efter frabrikantens brugsanvisning. Drys imens havldelen af peveret over bøffen og tryk det godt fast i overfladen. Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og tryk det fast. Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen deri. Steg 45 sek. På højste effekt. Vend bøffen og steg 20-60 sek. På højste effekt, afhængigt af, hvor gennemstegt bøffen ønskes. Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften. Kog i 20-30 sek. På højste effekt. Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad. Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet. Rør rundt og kog i 45 sek. På højste effekt. Rør rundt igen. Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17607 gange,
og udskrevet 229 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu