Pastakonkylier med krydret oksekød og tomat

Pastakonkylier med krydret oksekød og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Fyld:
24 pastakonkylier
250 g.magert hakket oksekød
1 æg
2 spsk.tomatkoncentrat
1 spsk.fint klippet frisk oregano
1 dl.grønsagsbouillon
0.5 tsk.salt
 friskkværnet peber
 
 Sauce:
1 ds.grofthakkede tomater (400gr.)
1 tsk.tomatkoncentrat
2 skivehvidløg
1 dl.grønsagsbouillon
 
 Pynt:
25 g.parmesanost (friskrevet)
25 g.Mozarellaost
 
Opskrift:
Farsen røres sammen og hviler i ca. 1/2 time. Ingredienserne til saucen koges sammen i en gryde og hældes i et ildfast fad. Konkylierne fyldes med farsen og sættes i fadet. Hver konkylie drysses med ost. Fadet stilles i en 200 grader varm ovn, først i 20-25 min. med folie eller låg, derefter 10 min. uden folie/låg, til osten er gylden. Servering: Spises med flutes og en skål blandet salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7173 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu