Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pariserbøffer

Pariserbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pariserbøffer, billede 4 Pariserbøffer, billede 1 Pariserbøffer, billede 2 Pariserbøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.Oksekød hakket
1 Æg
2 Spsk.Vand
1 Lille Revet løg
1 Spsk.hakket kapers
2 Spsk.hakket rødbeder
 Salt
 Peber
 
4 Skiversandwichbrød
50 g.margarine
 
4 Rå løgringe
4 Rå æggeblommer
 


Opskrift:

Oksekødet skal være af en god kvalitet og kun være hakket en gang. Farsen lægges i en skål og alt det hakkede kommes i, kom vand og æg i og rør det hele igennem, men ikke så det bliver sejt.

Form 4 firkantede bøffer direkte på brødskiverne og steg dem med kødsiden nedad i 25 g margarine.

Kom lidt merer margarine på og vend bøfferne, og drys salt og peber på efter behag. Læg bøfferne over på et varmt fad så snart brødsiden er sprød og gylden.

Pynt med Løgringe og rå æggeblomme




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pariserbøf



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (75 stemmer)

Opskriften er vist 73722 gange,
og udskrevet 1867 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-05-30 10:38:16
Rigtig god opskrift. Vi bruger nu rigtig æggeblommer og skolder dem først. Desuden siges der salomonella efterhånden er udryddet. Jeg ville dog ikke bruge dem til f.eks fromage til gæster. Her ville jeg bruge pastoriserede


Per  -  2009-07-25 19:10:31
Pga. salmoneller råder vi til at bruge pasteuriserede æggeblommer som vi har gjort på billedet.


Tage And  -  2008-09-15 18:29:49
Det er ligesom den vinder i smag hvis kapers og rødbede er med fra starten. Blot skal man huske at pariserbøffen ikke skal steges helt igennem.


lise  -  2007-04-12 14:29:07
herhjemme får vi løg,kapers,rødbeder og revet peberrod oven på bøfferne, sammen med æggeblommen.


maria  -  0000-00-00 00:00:00
de er bare for gode