Pariserbøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksekødet skal være af en god kvalitet og kun være hakket en gang. Farsen lægges i en skål og alt det hakkede kommes i, kom vand og æg i og rør det hele igennem, men ikke så det bliver sejt.
Form 4 firkantede bøffer direkte på brødskiverne og steg dem med kødsiden nedad i 25 g margarine. Kom lidt merer margarine på og vend bøfferne, og drys salt og peber på efter behag. Læg bøfferne over på et varmt fad så snart brødsiden er sprød og gylden. Pynt med Løgringe og rå æggeblomme |
|
Opskriften er vist 83644 gange,
og udskrevet 1962 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (103 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-05-30 10:38:16 Rigtig god opskrift. Vi bruger nu rigtig æggeblommer og skolder dem først. Desuden siges der salomonella efterhånden er udryddet. Jeg ville dog ikke bruge dem til f.eks fromage til gæster. Her ville jeg bruge pastoriserede Per - 2009-07-25 19:10:31 Pga. salmoneller råder vi til at bruge pasteuriserede æggeblommer som vi har gjort på billedet. Tage And - 2008-09-15 18:29:49 Det er ligesom den vinder i smag hvis kapers og rødbede er med fra starten. Blot skal man huske at pariserbøffen ikke skal steges helt igennem. lise - 2007-04-12 14:29:07 herhjemme får vi løg,kapers,rødbeder og revet peberrod oven på bøfferne, sammen med æggeblommen. maria - 2005-01-01 01:01:01 de er bare for gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne