Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pariserbøf

Pariserbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 1 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pariserbøf, billede 4 Pariserbøf, billede 1 Pariserbøf, billede 2 Pariserbøf, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 skiver Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
150 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Endvidere:
25 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
25 gram Kapers
25 gram Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
25 gram Rødbeder, syltede
25 gram Pickles
1 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
   


Opskrift:

Varm stegepanden op og rist brødet på den ene side ved ikke for stærk varme. Tag brødet af panden.

Form bøffen på den uristede side af brødet. Steg bøffen 4-5 minutter i smør og drys med salt og peber.

Server bøffen med hakket løg, kapers, reven peberrod, hakkede rødbeder, pickles og en rå æggeblomme.

Server en skål grøn salat til pariserbøfferne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (95 stemmer)

Opskriften er vist 368148 gange,
og udskrevet 8739 gange.


Energi:
KJ total 2553 (607 kcal)
KJ pr. Pers. 2553 (607 kcal)
Vægt ialt 345 gram
Vægt pr. Pers. 345 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 740 KJ (176 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-08-09 21:30:01
Min opskrift er for mig en rigtiG PARISER Bøf, som vi lavede i 60erne og serverede på restauranten, gæsterne var vilde med den. Vi brugte: Hakket oksekød blandes med hakketløg, kapers salt peber og æggeviden.Alt æltes sammen, hviler lidt. Derefter brun smør på panden, læg brødet på og form bøffen,steg den som du lyster, menbøffen skal være saftig og brødet sprødt. Garner med strimlet syltet rødbede, FRISK revet peberod, hakket løg kapers og en løgring tiæ æggeblommen, prøv det.


Jens R.  -  2013-04-30 10:28:27
Jeg vil give Rikke ret - man behøver ikke riste brødet først. Bare gør som hun skriver,og jeg næsten sikker på det er den oprindelige måde at lave Parisertoast på. :) - forøvrigt, hvis man ikke kan lide hverken kold, rå æggeblomme eller spejlæg, så gør som mig - brug blødkogte æg. Det er eminent. :D


Rikke  -  2013-02-05 18:00:23
Hvis man ikke er så glad for rå æggeblomme, kan jeg stærkt anbefale et spejlæg til denne ret :-) Man behøver ikke riste brødet først; fordel farsen på brødet, steg først med kødsiden nedad, derefter en tur på brødsiden, så brødet bliver sprødt, og man er sikker på kødet er stegt på den anden side :-)


  -  2012-05-16 15:52:54
Det se godt ud og jeg elsker Pariserbøf


Hekke  -  2012-04-19 17:06:17
Prøv med poserede æg ovenpå. MUMS


Amali P  -  2011-05-10 23:23:54
Smager såååååå GODT... elsker PariserBøf...Mmmmmm....


Sanne Jensen  -  2011-05-08 07:51:21
Brun kødsiden på en pande og steg dem videre i ovnen på 200 grader i 8 minutter. Lækkert.


Emil  -  2011-04-06 09:42:09
Pariserbøf har været min livret lige siden jeg var helt lille og det er lige præcis sådan her som denne opskrift vi laver det, LÆKKERT, prøv det!


13 årig  -  2011-03-02 21:00:31
MUUUUUUUUUUUMS!!!!! :-D! Det SMAGER BARE SMUUUKT! :-D


Kim  -  2010-10-01 18:52:08
Super lækkert, Pariser bøf er altid en lækkerbisken;-)


Sonja  -  2010-01-05 18:24:25
Superlækkert. Når manden er ude at spise er det en nem ret for een person


hamabula jeppe  -  2008-12-15 12:26:51
Smager godt med kartoffler


anne mette  -  2007-04-19 19:47:24
jeg syntes at det er rigtig lækkert tag og prøv det