Hyldebærsaftevand
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ryst blomsterne fri for støv og eventuelle insekter, og læg dem i en krukke sammen med de skivede citroner, vinsyren og sukkeret.
Hæld kogende vand over. Rør i blandingen, og lad den stå i 4-5 dage. Si blomster og citronskiver fra, og hæld saften på rene skoldede flasker, som lukkes tæt til, med f.eks Kork. Drikken skal opbevares køligt, og bør fortyndes med evt. danskvand og is Den kan også bruges som smagstilsætning i f.eks Vodka :) |
|
Opskriften er vist 58757 gange,
og udskrevet 659 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lisa - 2012-10-04 23:00:49 Hvornår mon bærene egentlig skal i??? Haha Rasmus - 2007-06-04 08:50:13 Der skal mange flere hylleblomster i ( det er det rene sukkervand ) bibi - 2005-01-01 01:01:01 det er da hyldeBLOMST og ikke BÆR Inger - 2005-01-01 01:01:01 dejligt frisk om sommeren |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne