Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orientalsk ret

Orientalsk ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hakket oksesmåkød
2 spsk.olie
 smør
2 løg
1 spsk.karry
1 dl.vand
 salt
 peber
2 spsk.mangochutney
2 æbler
 


Opskrift:

Løgene hakkes groft og simrer i olien et par min. Kom kødet i og bland det godt med løgene, mens det simrer. Pas på det ikke klumper sammen. Tilsæt karry og vand samt hakket chutney og lad det dampe under låg ved svag varme i 10 min, mens der røres i det et par gange. Smages til med salt og peber. Kan evt. jævnes med maizenamel udrørt i koldt vand. Æblerne skæres i både, der steges i smør og lægges ved. Retten servers med løse ris eller man kan lave en risrand, komme kødet i midten og garnere med æblerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10467 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu