Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Orientalsk ret

Orientalsk ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.hakket oksesmåkød
2 spsk.olie
 smør
2 løg
1 spsk.karry
1 dl.vand
 salt
 peber
2 spsk.mangochutney
2 æbler
 
Opskrift:
Løgene hakkes groft og simrer i olien et par min. Kom kødet i og bland det godt med løgene, mens det simrer. Pas på det ikke klumper sammen. Tilsæt karry og vand samt hakket chutney og lad det dampe under låg ved svag varme i 10 min, mens der røres i det et par gange. Smages til med salt og peber. Kan evt. jævnes med maizenamel udrørt i koldt vand. Æblerne skæres i både, der steges i smør og lægges ved. Retten servers med løse ris eller man kan lave en risrand, komme kødet i midten og garnere med æblerne.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10952 gange,
og udskrevet 176 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu