Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksetykkam med kartoffelgratin

Oksetykkam med kartoffelgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.oksetykkam
30 g.fedtstof
2.5 dl.vand
 groft salt
 peber
4 porrer
 
 Kartoffelgratin:
1000 g.store kartofler
2 løg
1 tsk.groft salt
1 tsk.hvid peber
0.5 tsk.revet muskatnød
5 dl.Mornay sauce
 


Opskrift:

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Brun kødet på alle sider. Hæld vand ved. Drys salt og peber på og lad det stege i ca. 1 time. Rens porrene og skær dem i 10 cm. lange stykker. Tænd ovnen på ca. 200 C. Pil løgene og skær dem i terninger. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på ca. ½ cm. Skyl kartoffelskiverne og tør dem af med køkkenrullepapir. Læg kartofler, løgterninger og krydderier lagvis i et ovnfast fad. Hæld mornay saucen over og bag kartoflerne i ovnen i ca. 1 time. Kom porrene ved kødet og lad det stege ca. endnu en time. Tag kødet op af gryden og lad det stå tildækket i ca. 15 min. før der skæres af det. Smag stegeskyen med porrene til. Servering: Skær kødet for og server det med kartoffelgratinen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22640 gange,
og udskrevet 826 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu