Okseslag med peberrodssovs

Okseslag med peberrodssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1250 g.okseslag
 peberrod efter smag
2.5 dl.piskefløde
 lidt salt
 
Opskrift:
Okseslaget skal dækkes med vand og koge sagte, blot simre, til det er mørt. Husk at sætte salt til vandet, så kødet får smag. Okseslaget køler af og skæres i tynde skiver og serveres med peberrodssovs, som er ganske let at lave. Pisk fløden til skum, smag til med salt og peberrod efter smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18124 gange,
og udskrevet 216 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu