Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Okseragout

Okseragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.skært oksekød
200 g.bacon i tern
200 g.cocktailpølser
1 laurbærblad
1 ds.flåede hakkede tomater
 salt
 peber
1 løg
3 dl.vand
 


Opskrift:

Bacontern ristes i en stegegryde. Tages op, mens oksekødet brunes. Løgene kommes ved og baconet tilbage. Tomater, vand og laurbærbladet kommes ved. Simrer 1½ - 2 timer. 15 min. før kommes cocktailpølserne ved. Jævnes med lidt meljævning og smages til med salt og peber. Serveres med kartofler og salat. Om vinteren kan vi godt lide kartoffelmos til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18658 gange,
og udskrevet 431 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu