Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekød med peberrod

Oksekød med peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.oksetværreb
30 dl.vand
 salt
 
 Suppevisk:
 porretop
 selleritop
1 laurbærblad
1 bdt.persille
 
 Sauce:
100 g.smør
100 g.hvedemel
1 spsk.sukker
2 spsk.eddike
10 dl.siet suppe
 salt
 høvlet peberrod
 


Opskrift:

Kom kødet i kold vand, varm op og skum flittigt, indtil det er kommet i kog. Kom salt og suppevisk i og læg låg på. Lad kødet koge ved svagt blus i 2 timer. Smelt smørret og kom eddike og sukker i. Lad det koge sammen nogle minutter uden at brune, rør melet i og spæd med suppen. Gem resten af suppen til middag i morgen. Smag saucen til med salt. Skær kødet i pæne skiver og server det med saucen, høvlet peberrod og hvide kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 35787 gange,
og udskrevet 1107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans -Jørgen  -  2015-11-13 14:55:51
Er opskriften kun til en person? Umiddelbart vurderer jeg at der burde være kød nok til 4 personer😝