Oksekød med peberrod

Oksekød med peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1200 g.oksetværreb
30 dl.vand
 salt
 
 Suppevisk:
 porretop
 selleritop
1 laurbærblad
1 bdt.persille
 
 Sauce:
100 g.smør
100 g.hvedemel
1 spsk.sukker
2 spsk.eddike
10 dl.siet suppe
 salt
 høvlet peberrod
 
Opskrift:
Kom kødet i kold vand, varm op og skum flittigt, indtil det er kommet i kog. Kom salt og suppevisk i og læg låg på. Lad kødet koge ved svagt blus i 2 timer. Smelt smørret og kom eddike og sukker i. Lad det koge sammen nogle minutter uden at brune, rør melet i og spæd med suppen. Gem resten af suppen til middag i morgen. Smag saucen til med salt. Skær kødet i pæne skiver og server det med saucen, høvlet peberrod og hvide kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 39373 gange,
og udskrevet 1185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-13 14:55:51
Er opskriften kun til en person? Umiddelbart vurderer jeg at der burde være kød nok til 4 personer😝