Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekød med majs og svampe

Oksekød med majs og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.skært oksekød
250 g.champpignoner
1 løg
3 spsk.vindruekerneolie
 
250 g.grønne bønner
250 g.majskorn
1.5 dl.oksebouillon
2-3 spsk.soyasauce
 salt
 peber
250 g.risnudler
 


Opskrift:

Skær kødet i smalle strimlæer eller små terninger. Skær svampene i skiver og det pillede løg i terninger.

Rist først kødet i olie nogle få minutter. Skub det ud til siderne og kom løg og svampe i. Lad dem snurre ganske kort.

Kom grønne bønner og majskorn ved sammen med risnudler. Tilsæt bouillon og soyasauce. Lad det koge igennem nogle minutter, men der røres eller rystes.

Smag til med salt og peber.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7412 gange,
og udskrevet 118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu