Oksekød med majs og svampe

Oksekød med majs og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.skært oksekød
250 g.champpignoner
1 løg
3 spsk.vindruekerneolie
 
250 g.grønne bønner
250 g.majskorn
1.5 dl.oksebouillon
2-3 spsk.soyasauce
 salt
 peber
250 g.risnudler
 
Opskrift:
Skær kødet i smalle strimlæer eller små terninger. Skær svampene i skiver og det pillede løg i terninger.

Rist først kødet i olie nogle få minutter. Skub det ud til siderne og kom løg og svampe i. Lad dem snurre ganske kort.

Kom grønne bønner og majskorn ved sammen med risnudler. Tilsæt bouillon og soyasauce. Lad det koge igennem nogle minutter, men der røres eller rystes.

Smag til med salt og peber.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7752 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu