Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekød i rød karry

Oksekød i rød karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.skært oksekød f.eks fra inderlår eller klump
5 dl.kokosmælk
250 g.små auberginer
1-2 tsk.rød karry
10 bladethailandsk basilikum
 salt
 fiskesauce
 


Opskrift:

Skær kødet i tynde strimler. Kom 2 dl kokosmælk i en gryde. Varm det op og lad det koge et par minutter. Kom kødet i. Tilsæt rød karry. Kog et par minutter. Hæld resten af kokosmælken i, kog op og smag til med fiskesaucen og salt. Skær auberginerne i mindre stykker, kom dem i gryden og kog 2-3 minutter. Tilsæt basilikum. Servering: Giv f.eks. jasminris til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13618 gange,
og udskrevet 194 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu