Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekød i gelé

Oksekød i gelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2000 g.oksekød (klump/inderlår)
1 grisetå
2 løg
6 nelliker
1 selleristængel med grønt
2 fedhvidløg
1 laurbærblad
1.5 spsk.salt
6 hele peberkorn
1 spsk.Worcestershire sauce
1 æggehvide
1 æggeskal
 
 Pynt:
 persille
 tomater
 salatagurk
 
 Flødepeberrod:
1 dl.piskefløde
1 brevreven peberrod
 sukker
 


Opskrift:

Læg kødet i en gryde med grisetåen, 2 pillede løg(stik nelliker fast i dem), selleristængler skåret en gang igennem samt krydderierne. Hæld vand ved, så det dækker; bring det i kog. Skum suppen og lad den simre 3–3½ time, til kødet er mørt. Tag kødet op og kog suppen ind til det halve. Skum evt. fedt af og si den igennem et klæde. Hæld suppen i en ren gryde. Pisk æggehviden lidt og hæd den i suppen sammen med den knuste æggeskal. Lad det koge op og si suppen gennem et rent klæde. Skær kødet ud i store tern (uden ben og sener/fedt), der lægges tæt i en lang kage/brødform. Hæld suppen over og læg en vægt over kødet. Lad det stå i køleskabet natten over. Vend oksekødet ud på et fad. Pynt med persille, agurk og tomatbåde. Giv evt. fløde peberrod til. Pisk fløden stiv, rør peberroden i og smag det til med sukker og salt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6047 gange,
og udskrevet 56 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu