Okse - gulerodsgryde

Okse - gulerodsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.gulerødder
1-2 løg
15 g.margarine
500 g.hakket oksekød
0.5 tsk.paprika
2-3 tomater
1 fedhvidløg
0.5 tsk.merian
1 dl.vand
1 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Gulerøderne skæres i skiver. løgene skæres i tynde både. Gulerødder og løg svitses i margerinen. Det hakkede oksekød og paprika tilsættes og svitses med, til kødet skiller. Tomater skæres i tern og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Retten snurrer under låg 10 15 min, til gulerødderne er møre.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 9804 gange,
og udskrevet 264 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Louise  -  2009-09-11 22:28:36
Nemt og lækkert - Brugte dog ikke merian og hvidløg