Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bøf gourmet

Bøf gourmet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1500 g.overhængt okseinderlår
1 løg
75 g.champignoner
100 g.skinke
1 tsk.rasp
0.5 tsk.rosmarin
1 æg
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
75 g.smør/margarine
2.5 dl.suppe
0.25 tsk.engelsk sauce
 Kulør
 


Opskrift:

Køb den tykke ende af inderlåret og flæk det først på langs, derefter skæres kødet i 8 tykke skiver. Bøfferne ridses næsten igennem, så der fremkommer en lomme. Finthakket løg, rå champignoner og skinke blandes med rasp, rosmarin og æg til en fars, der fordeles i lommerne. Bøfferne lukkes sammen med kødnåle. De vendes i krydret mel og brunes hurtigt i fedtstof på panden. Bøfferne lægges i ildfast fad. Panden koges af med suppe, der krydres og farves med kulør. Skyen kan jævnes lidt eller koges ind. Den hældes i fadet, der dækkes med låg eller folie og stilles i ovnen ca. 1 time ved 165 grader, alt efter kødets mørhed. Hertil serveres råstegte kartofler og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14775 gange,
og udskrevet 216 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu