Bøf gourmet

Bøf gourmet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.overhængt okseinderlår
1 løg
75 g.champignoner
100 g.skinke
1 tsk.rasp
0.5 tsk.rosmarin
1 æg
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
75 g.smør/margarine
2.5 dl.suppe
0.25 tsk.engelsk sauce
 Kulør
 
Opskrift:
Køb den tykke ende af inderlåret og flæk det først på langs, derefter skæres kødet i 8 tykke skiver. Bøfferne ridses næsten igennem, så der fremkommer en lomme. Finthakket løg, rå champignoner og skinke blandes med rasp, rosmarin og æg til en fars, der fordeles i lommerne. Bøfferne lukkes sammen med kødnåle. De vendes i krydret mel og brunes hurtigt i fedtstof på panden. Bøfferne lægges i ildfast fad. Panden koges af med suppe, der krydres og farves med kulør. Skyen kan jævnes lidt eller koges ind. Den hældes i fadet, der dækkes med låg eller folie og stilles i ovnen ca. 1 time ved 165 grader, alt efter kødets mørhed. Hertil serveres råstegte kartofler og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 18049 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu