Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bison Ribeye Maitre d´Hotel

Bison Ribeye Maitre d´Hotel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 bison bøffer skåret ud som entrecôte
200 g.smør
1 citron
1 dl.olivenolie
20 g.smør til stegning
1 bdt.hakket persille
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Server råstegte kartofler og tomatsalat til.
Opskrift:

Rør smørret blødt med den hakkede persille, citronsaft og krydder med salt og peber. Form det til en rulle, pak den ind i stanniol og læg den i fryseren.

Smør bøfferne med lidt olie, kom salt og peber på og steg dem på en hed pande 2-3 min. på hver side, det skulle være nok. Tag bøfferne af, pak dem ind i stanniol og lad dem stå et kvarters tid Så skulle de være flotte og røde hele vejen igennem, uden at være rå i midten.

Anret bøfferne på et varmt fad med en skive kryddersmør på hver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 17432 gange,
og udskrevet 322 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Inger-lise  -  2009-10-11 17:17:18
Jeg har fået 2 canidiske bisonbøffer, ca. en tomme tykke. Er der risiko for overlevende parasitter, hvis bøfferne ikke bliver gennemstegte?