Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mexicanske hakkebøffer

Mexicanske hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
250 g.spæk
2 hvidløg
1 løg
1 æg
1 knsp.timian
1 tsk.chili
1 spsk.maizenamel
50 g.smør
 Persille
 salt
 
 Saucen:
2 spsk.olivenolie
2 løg
500 g.solmodne tomater
1 rød peberfrugt
3 dl.bouillon
1 suppevisk
 Safran
 Tomatpuré
 Persille
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Farsen røres grundigt af hakkekødet, spækket, de hakkede løg og hvidløg, ægget, krydderierne, den hakkede persille og maizenaen. Form farsen til otte bøffer, som smørsteges på begge sider i seks – otte minutter og derpå stilles varmt. Hak løggene. Skær peberfrugten i ringe og gem otte til pynt, resten hakkes i småtern. Skær tomaterne i kvarter. Svist løg og peberfrugt i olie. Tilsæt tomaterne og lad det snurre i en halv snes minutter. Tilsæt bouillon, suppevisk, safran, salt og peber. Småkog i endnu en halv snes minutter og si så saucen og smag til. Anret bøfferne med en peberring og tomatpuré på toppen og hæld saucen ved. Giv løse ris eller kartoffelmos til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 22919 gange,
og udskrevet 412 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Line  -  0000-00-00 00:00:00
Skal Timianen og Chilien og være frisk???