Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Labskovs

Labskovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.skært oksekød i terninger
4 løg i tynde skiver
 salt
 peber
2 laurbærblade
500 g.skrællede kartofler
10 dl.vand
100 g.smør
 


Opskrift:

Det er vigtigt, at kødet blancheres, ellers bliver labskovs mørkt og kedeligt.

Kødet lægges derfor lidt ad gangen i en sigte og overhældes med spilkogende vand, så kødets æggehvidestoffer stivner og kødet bliver lyst.

Så kommer de smørklatter i bunden af en gryde og lægger lagvis løgskiver, kød, kartofler i skiver, smørklatter og indimellem salt, peber og et par laurbærblade. Til sidst hældes det kogende vand over, og under låg småkoger det hele i et par timer, til kødet er helt mørt, og kartoflerne må gerne være moset ud.

De kan, hvis de er bange for at retten skal brænde på, komme lidt mere vand ved.

Server med iskoldt smør og meget klippet persille samt groft brød, en herlig vinterret.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hvid labskovs



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 9854 gange,
og udskrevet 272 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu