Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kødsovs/tomatsovs

Kødsovs/tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 ds.flåede luksus tomater
2 fedhvidløg
2 løg
1 oksebouillonterning
1 glaschampignoner
600 g.hakket oksekød
 lidt fløde
 paprika
 peber
 salt
 oregano
 basilikum
 


Opskrift:

Løg hakkes, og svitses/brunes sammen med champignoner og kød i bunden af en gryde. Bouillon terningen røres ud i en dl varmt vand. De flåede tomater og vandet med den udrørte bouillonterning puttes i gryden. Hvidløg pilles og presses, og kommes i gryden sammen med krydderierne. Til sidst hældes lidt piskefløde i sovsen (1/8 l). Sovsen bringes i kog og skal simre i et par minutter.

Serveres sammen med salat til pasta/ris.

(Kan også anvendes som sovs til koteletter i fad, og hvis champignoner udelades, som kødsovs til lasagne).







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 15699 gange,
og udskrevet 451 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Danny T Sørensen  -  2007-12-09 21:52:20
Super lækkert men bare fyre noget mere hvidløg og krydderier i ;)


dorthe  -  0000-00-00 00:00:00
tilsæt 2 stændler revet bladselleri i sovsen det giver en god smag