Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogt oksekød med grønsager

Kogt oksekød med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 stykke oksespidstykke
10 hele peberkorn
 salt
2 laurblade
500 g.skalotteløg
4-5 gulerødder
1 bdt.porrer
1 selleri
2 persillerødder
1 pastinak
 


Opskrift:

Kom kødet i en gryde og hæld vandet på , så det dækker. Bring i kog og tilsæt salt, hele peberkorn, laurbærblade og suppevisk (toppen af grønsagerne). Kog, til kødet er godt mørt. Kom de rensede grønsager i gryden og lad dem koge møre til sidst, det varer 20-25 minutter. Kødet serveres med grønsagerne i suppen.. For at lette serveringen er det bedst at skære kødet i skiver, før fadet sættes på bordet. Kartofler kan serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 32627 gange,
og udskrevet 643 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig  -  0000-00-00 00:00:00
jeg syntes der skulle være 2