Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogt oksekød med grønsager

Kogt oksekød med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stykke oksespidstykke
10 hele peberkorn
 salt
2 laurblade
500 g.skalotteløg
4-5 gulerødder
1 bdt.porrer
1 selleri
2 persillerødder
1 pastinak
 
Opskrift:
Kom kødet i en gryde og hæld vandet på , så det dækker. Bring i kog og tilsæt salt, hele peberkorn, laurbærblade og suppevisk (toppen af grønsagerne). Kog, til kødet er godt mørt. Kom de rensede grønsager i gryden og lad dem koge møre til sidst, det varer 20-25 minutter. Kødet serveres med grønsagerne i suppen.. For at lette serveringen er det bedst at skære kødet i skiver, før fadet sættes på bordet. Kartofler kan serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 34629 gange,
og udskrevet 675 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2020-01-12 16:40:00
Lækker oksebryst, og nem opskrift lige til at gå til , varmt anbefales 👍👍

mig  -  0000-00-00 00:00:00
jeg syntes der skulle være 2