Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinagryde

Kinagryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :

Kinagryde, billede 4 Kinagryde, billede 1 Kinagryde, billede 2 Kinagryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.skært oksekød i tern
 smør
1 løg
1 ds.flåede tomater
2.5 dl.vand
 
200 g.champignoner
1 bakkebønnespirer
3-400 g.cocktailpølser
 soja sauce
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 rosiner
 hårdkogt hakket æg
 saltede jordnødder
 syltet agurk i tern
 fintstrimlet grøn salat
 


Opskrift:

Kødet svitses i lidt fedtstof, løget hakkes og tilsættes. ¼ l vand tilsættes og det hele koger ca 45 min.

Champignonerne renses og hakkes eller deles i kvarte, svitses på en pande, bønnespirer og cocktailpølser tilsættes. Det hele blandes i kødgryden. Retten koger lidt ind og kan evt. jævnes. Der smages til med soja-sauce, og / eller salt og peber.

Servering:
Retten serveres med løse ris og groftbrød (flutes).

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (19 stemmer)

Opskriften er vist 52944 gange,
og udskrevet 1232 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mr. Wang  -  2018-05-18 18:05:23
Hvad er det lige den her ret har med Kina at gøre? Der er intet som tyder på at den har været i nærheden af Kina eller inspireret af noget kinesisk, det ligner bare en dansk sammenkogt ret


Nicolai  -  2008-09-08 19:11:09
Dette har intet med kina at gøre. Desuden er cocktailpølser en forbrydelse mod alle der mener de indehaver bare en smule kulinarisk selvrespekt. Tilsæt noget godt røget bacon i stedet, evt. italiensk pancetta, og du får en udemærket ret; dog stadig ikke meget med kina at gøre.


Ninna i Amerika  -  2008-02-12 17:05:04
Cocktail polser bruges IKKE i Kinesisk mad, Hvornaar er Danmark begyndt at putte cocktail polser i naesten alle Danske madopskrifter? FY.


Per  -  2008-02-10 09:03:52
Der står ikke hvornår tomaterne skal i, men jeg puttede dem i sammen med vandet. Jeg syntes at det var lidt rigeligt med pølser, så vil nok nøjes med en enkelt pakke (125 g.) næste gang. Tilbehøretved jeg ikke rigtig hvad jeg skal syntes om, men det kan man jo også selv vælge til eller fra.