Italiensk oksefilet med marinerede ris

Italiensk oksefilet med marinerede ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 tyndtafskårne oksefiletskiver
 dijonsennep
 citronpeber
 salt
1 dl.revet mild ost
2-3 spsk.olie
0.5 citron saften heraf
 
 Marinerede ris:
2 dl.ris
4 dl.vand
 majs uden væde
 grøn/gul/rød peber
 
 Marinade:
5 spsk.olie
3 spsk.vineddike
 salt
 peber
 sennep
2 spsk.vand
 evt.lidt knust hvidløg
 
Opskrift:
Tallerkner, der kan tåle ovnvarmen, pensles med et godt lag sennep. Herpå lægges de tynde skiver oksefilet, salt, peber drysses på, osten fordeles over. Sættes højt i ovnen ved 240C i 3 minutter. Serveres med olie og citronsaft, der "kringles" over. Til salaten koges risen. Den blandes med grønsagerne, og marinaden hældes over.





karakterer:
Opskriften er vist 23007 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-10 14:08:28
Kalvefilet kan erstatte oksefilet