Indbagt entrecôte med champion

Indbagt entrecôte med champion, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 entrecôte
 Salt
 peber
250 g.markchampignoner
1 dl.rødvin
1 bdt.hakket persille
4 frosne butterdejsplader
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Pisk en dressing sammen af citronsaft, 1 spsk olie, honning, salt og peber og hæld over. Server også lune flütes til. Entrecôterne vendes hurtigt på en tør pande, drysses med salt og peber. Fedtkanten fjernes. Champignonerne hakkes fint og svitses på en hed tør pande under omrøring til de væder. Rødvin og persille tilsættes og blandingen koges ind til den er "tør" og fordeles på kødstykkerne. Butterdejen optøs og hver plade rulles ud i ca. 20x20 cm. Entrecôterne pakkes ind i butterdejen der pensles godt med sammenpisket æg. Bages ca. 15 min ved 225° på midterste ovnribbe.

Tips:

Forslag til tilbehør: Kogte kolde kartofler i skiver, blandet med f.eks. ærter, grøn peber, tomater og hovedsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 12837 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Genial møde at servere godt oksekød - specilet når du har gæster og skal time forret og hovedret.