Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hakkedrenge med rødvinssauce

Hakkedrenge med rødvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hakkedrenge med rødvinssauce, billede 4 Hakkedrenge med rødvinssauce, billede 1 Hakkedrenge med rødvinssauce, billede 2 Hakkedrenge med rødvinssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Rosmarin, tørret
5 dl. Hvid mælkesauce 4% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Hvid mælkesauce er også det som heder Bechamelsovs.

0.5 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Form 4 hakkebøffer og steg dem i gyldent smør på en pande. Drys dem med salt og peber. Tag dem og hold dem varme.

Kog panden af med rødvin og rosmarin. Tilsæt hvid mælkesauce og bring saucen i kog. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 8 min

Smag saucen til med salt og peber.

Tips:

Er man til det lidt dyrere: kan man i stedet for hakket oksekød anvende, bøffer af oksemørbrad eller filet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18508 gange,
og udskrevet 172 gange.


Energi:
KJ total 6585 (1568 kcal)
KJ pr. Pers. 1646 (392 kcal)
Vægt ialt 1229 gram
Vægt pr. Pers. 307 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 535 KJ (127 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 7.2 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu