Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hakkebøffer med ansjossauce

Hakkebøffer med ansjossauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.førsteklasses oksekød
3 spsk.sorte peberkorn
1 fedhvidløg
 Olivenolie
 Salt
 friskkværnet sort peber
25 g.smør
8 ansjosfileter
2 forårsløg
2 dl.rødvin
4 spsk.brandy/cogac
2 spsk.cremefraiche
 Friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Peberkornene knuses og fordeles over de fire hakkebøffer, som skal stå et par minutter for at smagen trænger ind. Grillristen eller grillpanden gnides ind med hvidløget - pensles med lidt olie og varmes op til 200°. Ansjoserne drænes og findeles. Det hvide af forårsløgene hakkes. Halvdelen af smørret smeltes i en lille, tykbundet kasserolle. Ansjoserne og forårsløg småsnurrer et minut under omrøring. Tilsæt brandy og 2-3 spsk vand. Sænk varmen og kog videre, til saucen er klar. Grill i mellemtiden hakkebøfferne 5-7 minutter på hver side,som man nu fortrækker dem. Lige før serveringen tilsættes saucen cremefraichen. Passer til pomnes frites, brasede kartofler, kogte kartofler - vin smager naturligvis.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6833 gange,
og udskrevet 95 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu