Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hakkebøffer i sennepssauce

Hakkebøffer i sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
0.5 dl.rasp eller 2 små kogte kartofler
1.5 dl.mælk
1 tsk.salt
 peber
1 lille spsk revet løg
30 g.smør til stegning
 
 Sauce:
1.5 dl.bouillon
1.5 dl.creme fraiche
1 tsk.Maizena
0.5 spsk.dijonsennep
 klippet purløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Ælt kødet med rasp eller mosede kartofler, mælk, salt, peber og løg. Form farsen til 6-7 bøffer. Steg bøfferne på panden i ca. 2 minutter på hver side. Læg bøfferne i et ovnfast fad. Kog panden af med bouillon. Rør creme fraiche og Maizena sammen og hæld det på panden. Varm saucen igennem under piskning, tilsæt et par spsk klippet purløg og smag til med sennep, salt og peber. Hæld saucen over bøfferne og læg folie løst over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, afhængig af, hvor røde bøfferne skal være.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9782 gange,
og udskrevet 243 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

heidi  -  2007-11-11 14:20:39
den smager rigtig godt