Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hakkebøf på brunede løg

Hakkebøf på brunede løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6-800 g.hakket oksekød
75-100 g.bacon
500 g.løg
 lidt fedtstof
 salt
2 tsk.sukker
2 dl.vand
 


Opskrift:

Løgene tager længere tid, end man skulle tro. Begynd med at gøre dem i stand og skære dem i skiver. Brun lidt fedtstof med sukker på en pande, rør løgene i, og når de er pænt brune, tilsættes vandet. Rør tit, mens vandet fordamper. Brun løgene færdige, når vandet er væk, og hold dem varme, mens bøfferne bliver stegt. Ælt kødet med lidt finthakket bacon. Form det til 4 bøffer, drys dem med salt og peber og steg dem ved god varme i 3-4 minutter på hver side. Lad bøfferne hvile på et varmt fad, mens saucen laves- det er ikke kun koteletter og stege der har godt af at stå nogle minutter efter stegningen. Kog panden af med kartoffelvand, jævn saucen og smag den til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (51 stemmer)

Opskriften er vist 22324 gange,
og udskrevet 290 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu