Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hakkebøf med pasta og Danablu-sovs

Hakkebøf med pasta og Danablu-sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
0.5 tsk.salt
 friskkværnet peber
 smør til stegning
150 g.Danablu
2 dl.fløde 13%
 


Opskrift:

Bland farsen med salt og peber, form den til 4 bøffer, der hakkes let med kniven og steges i brunet smør 1-2 minutter på hver side. Holdes varme. Skær osten i mindre terninger, kom den i en gryde med fløden og varm under omrøring til osten smelter. Smag til. Læg bøfferne på tallekner, hæld sovsen over og server med nykogt pasta og råkostsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11456 gange,
og udskrevet 222 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu