Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hakkebøf med løg

Hakkebøf med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
0.5 tsk.salt
 Groftkværnet peber
2 løg
40 g.margarine
2 dl.bouillon
 evt.1 tsk. Maizena
 


Tilbehør:
Kartofler og surt, eller grøn salat
Opskrift:

Kødet deles i 4 portioner, der formes til boller. Trykkes lidt flade og hakkes på kryds og tværs med en kniv. Bøfferne skal være ca. 1½ cm. høje.

Løgene skæres i tynde skiver og brunes i halvdelen af margarinen. Bøfferne brunes i resten af margarinen og steger ved svag varme 2-3 min på hver side, til de er lyserøde indeni. Krydres med salt og peber. Bøfferne tages af panden, og løgene drysses over.

Panden koges af med bouillon. Saucen smages til med salt og peber og jævnes evt. lidt af løgene kan kommes i saucen for at give den løgsmagen. Saucen hældes over bøfferne. Bøfferne kan brunes og stege færdig i saucen 2-3 min på hver side, men kødet virker da lidt mere kogt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (19 stemmer)

Opskriften er vist 16680 gange,
og udskrevet 500 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

daniel  -  2007-01-29 16:18:43
elsker den