Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gæstegryde

Gæstegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gæstegryde, billede 4 Gæstegryde, billede 1 Gæstegryde, billede 2 Gæstegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.skært oksekød
 smør og olie til stegning
100 g.saltet kogeflæsk
2-3 dl.rødvin
 salt
 peber
1 fedhvidløg
1 kvisttimian
2-3 laurbærblade
100 g.skalotteløg
200 g.champignoner
 


Opskrift:

Skær flæsket i små terninger og brun dem i en pande.

Skær kødet i terninger og brun det i en stor gryde.

Bland flæsketerningerne i og tilsæt rødvin, krydderier og pillede løg. Steges under låg og ved svag varme 2 timer.

Skær de rensede champignoner i skiver. Rist dem i lidt fedtstof på panden, bland halvdelen i og hæld resten over ved serveringen.

Drys med hakket persille og giv kartoffelsne til.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 38569 gange,
og udskrevet 514 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-04-09 12:55:33
HVAD ER KOGEFLÆSK?


  -  2007-10-03 13:38:37
kartoffeljernet kan købes i IKEA


Jette L  -  2007-10-03 13:37:57
Kartoffelsne er en fedtfattig måde at få kartoffelmos på = kortoflerne koges som til mos uden salt og presses igennem et kartoffeljern så det ligner sne (heraf navnet)


Meni  -  2007-06-11 11:20:34
Har aldrig hørt navnet kartoffelsne


Momo  -  2007-02-25 23:09:45
hvad er kartoffelsne


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte almindeligt kogeflæsk i stedet for saltet. Med den lange kogetid mener jeg ikke det er nok med 2-3 dl. væde fra rødvinen, jeg tilsatte samme mængde vand fra starten og spædede nok det samme til under vejs. I stedet for kartoffelsne brugte jeg en almindelig kartoffelmos.