Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønsagsgryde med hvidløgspølse

Grønsagsgryde med hvidløgspølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 løg
1 aubergine på ca. 350 g
0.5 dl.olivenolie
1 ds.hakkede tomater
6 gulerødder
2.5 dl.vand
 salt
2 små krydrede hvidløgspølser á ca. 65 g
2 små laurbærblade
 lidt frisk timian
 


Opskrift:

Skær løgene i kvarter, auberginer i tynde strimler og gulerødder i skiver. Varm olie og rist løgbådene godt, inden aubergine og tomater blandes i. Lad det koge kraftigt igennem under omrøring. Tilsæt gulerødder, vand samt krydderier. Læg låg over og lad retten koge ved svagt blus i 45 minutter. Skær pølserne i tynde skiver og vend dem i retten. Kog yderligere i 25 minutter under låg og smag til med salt og peber. Server retten rygende varm med groft brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5573 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu