Gammeldags oksefilet med peberrod

Gammeldags oksefilet med peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
700 g.oksefilet
50 g.smør
 Frisk reven peberrod
 Karse
 Salt
 peber
 Evt. Madeira og henkogte
 Perleløg til saucen
 
Opskrift:
Fileten brunes i smør på panden eller i en gryde. Når den er brun på alle sider, sættes den i bradepanden i en godt varmet ovn. Den overhældes jævnlig med sky og steger en halv times tid. Stegen serveres med en bred stribe frisk reven peberrod og karsebuketter. Skal saucen være ekstra, så kog panden af med madeira og henkogte perleløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (14 stemmer)

Opskriften er vist 30257 gange,
og udskrevet 590 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

tudemarie  -  2013-03-02 12:43:34
og hvad er en godt varnet ovn??