Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte oksekødsruller

Fyldte oksekødsruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.skært oksekød i tynde skiver
100 g.bacon i terninger
1 gofthakket løg
1-2 fedhvidløg
3 spsk.smør
3 dl.rødvin
5 dl.kraftig oksebouillon
70 g.tomatpure konc.
2 laurbærblade
 hvedemel
 salt
 peber
 


Opskrift:

Svits baconterninger sprøde i en tykbundet gryde. Kom det hakkede løg ig de snittedehvidløgsfed i og lad det snurre kort. Fordel det på kødet og rul sammen herom. Bind omkring med bomuldsgarn. Brun rullerne på alle sider i smør i en gryde. Dæmp varmen og hæld rødvinen i, lad det koge ind for god varme og tilsæt bouillon, tomatpuré og laurbærblade. Lad retten snurre under låg i ca 1 time, eller til kødet er mørt. Tag kødrullern op og fjern bomuldsgarnet. Tag laurbærbladene op, jævn sovsen og smag den til. Kogte kartofler serveres til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12733 gange,
og udskrevet 250 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Heidi  -  2011-02-23 23:07:05
Kødet bliver meget tørt - hvordan undgår man det??


Mette og Marie´s Køkken program !  -  0000-00-00 00:00:00
Ja det lyder jo spændende det prøver vi da bare !