Fyldte oksekødsruller

Fyldte oksekødsruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
600 g.skært oksekød i tynde skiver
100 g.bacon i terninger
1 gofthakket løg
1-2 fedhvidløg
3 spsk.smør
3 dl.rødvin
5 dl.kraftig oksebouillon
70 g.tomatpure konc.
2 laurbærblade
 hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits baconterninger sprøde i en tykbundet gryde. Kom det hakkede løg og de snittede hvidløgsfed i og lad det snurre kort.
Fordel det på kødet og rul sammen herom. Bind omkring med bomuldsgarn.

Brun rullerne på alle sider i smør i en gryde. Dæmp varmen og hæld rødvinen i, lad det koge ind for god varme og tilsæt bouillon, tomatpuré og laurbærblade. Lad retten snurre under låg i ca. 1 time, eller til kødet er mørt.

Tag kødrullerne op og fjern bomuldsgarnet. Tag laurbærbladene op, jævn sovsen og smag den til.

Kogte kartofler serveres til.


karakterer:
Opskriften er vist 14136 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Heidi  -  2011-02-23 23:07:05
Kødet bliver meget tørt - hvordan undgår man det??

Mette og Marie´s Køkken program !  -  0000-00-00 00:00:00
Ja det lyder jo spændende det prøver vi da bare !