Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte grøntsager

Fyldte grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 modne faste tomater
1 stor courgette
 
 Fars:
1 lille løg
1 spsk.olie
100 g.hakket oksekød
1 spsk.koncentreret tomatpuré
1.5 dl.bouillon
1.5 dl.kogte løse ris
 salt
 peber
 friskhakket basilikum eller persille
 
 Drys:
1 spsk.rasp
2 spsk.revet ost
 


Opskrift:

Skær et låg af tomaterne, og udhul dem med en teske. Gem det udtagne. Skær courgetten i stykker på højde med tomaterne, og udhul dem, så lidt bund bevares. Gem det udtagne. Svits løget i olien, tilsæt kødet, og brun det godt. Krydr let. Tilsæt tomat og courgettesaft og ~kød, og kog godt igennem. Tilsæt puré og bouillon, og kog det godt sammen, inden risen røres i og koges ind til en let fugtig masse. Smag til. Stil tomat- og courgetteskallerne i et ildfast fad, og fyld dem. Drys tomaterne med ost, og læg låg på. Drys courgetterne med rasp, og tryk dem let, så de tager fugt fra fyldet. Stil fadet i en forvarmet ovn på 210°, og bag dem i 20 minutter. Servér straks.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8243 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu