Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt hvidkål a la Cinderella

Fyldt hvidkål a la Cinderella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 hvidkålshoved
500 g.hakket flæskekød
2 løg
2 dl.mælk
100 g.hvedemel
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Udhul hvidkålshovedet, sådan: skær toppen af ca. 3 cm nede. Gem, for den skal bruges som låg. Skær nogle krydser med en skarp kniv og grav ellers kålen ud stille og roligt. Optimalt er, hvis "skallen" er ca. 2 cm tyk. Rør en frikadellefars af de øvrige ingredienser. Du kan osse røre den efter din sædvanlige opskrift. Fyld frikadellefarsen ned i hvidkålshovedet, sæt låget på og bind grundigt til. Kog hovedet i ca. 2 timer. Når der er 20 minutter tilbage af kogetiden, tilsæt det antal kartofler, som du vil servere som tilbehør. Server med smørsovs, kartofler og skåret i skiver på stort fad. For børn og barnlige sjæle: skræl en gulerod, stik den ned i midten af farsen under fyldningsproceduren. Når kålen skæres ud, vil guleroden komme til at sidde i midten, så skiven ligner en skydeskive med en rød plet.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fyldt hvidkål



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9675 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Niels Mikkelsen  -  2006-12-08 20:19:39
Bedre end hvidkålsdolmer