Fyldt hvidkål a la Cinderella

Fyldt hvidkål a la Cinderella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hvidkålshoved
500 g.hakket flæskekød
2 løg
2 dl.mælk
100 g.hvedemel
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Udhul hvidkålshovedet, sådan: skær toppen af ca. 3 cm nede. Gem, for den skal bruges som låg. Skær nogle krydser med en skarp kniv og grav ellers kålen ud stille og roligt. Optimalt er, hvis "skallen" er ca. 2 cm tyk. Rør en frikadellefars af de øvrige ingredienser. Du kan også røre den efter din sædvanlige opskrift. Fyld frikadellefarsen ned i hvidkålshovedet, sæt låget på og bind grundigt til. Kog hovedet i ca. 2 timer. Når der er 20 minutter tilbage af kogetiden, tilsæt det antal kartofler, som du vil servere som tilbehør. Server med smørsovs, kartofler og skåret i skiver på stort fad. For børn og barnlige sjæle: skræl en gulerod, stik den ned i midten af farsen under fyldningsproceduren. Når kålen skæres ud, vil guleroden komme til at sidde i midten, så skiven ligner en skydeskive med en rød plet.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fyldt hvidkål

karakterer:
Opskriften er vist 11789 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-08 20:19:39
Bedre end hvidkålsdolmer