Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Engelsk bøf (beefsteak)

Engelsk bøf (beefsteak), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :





Ingredienser:
4 skiveroksefilet ca. 200 g.
1 spsk.hvedemel
4 spsk.smør eller olivenolie
4 spsk.bouillon
3 løg
 Salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Gnid bøfferne med peber på begge sider og lad dem trække i op til en halv time.

Skær løgene i ringe og svits dem - de må ikke brune! Tag dem fra og hold dem varme.

Luk bøfferne på begge sider ved høj varme - ca. 200 grader - sænk så varmen og steg dem yderligere ca. Tre minutter på hver side. Anret bøfferne på et forvarmet fad og fordel løgene over.

Kog panden af med lidt bouillon og servér skyen for sig.

Serveres med kogte kartofler, pommes frites eller brasekartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20933 gange,
og udskrevet 400 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-12-02 03:43:34
hvad er det man skal bruge melet til?