Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Eksotisk højreb i papaya og kiwi

Eksotisk højreb i papaya og kiwi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehøjreb med ben

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.oksehøjreb
1 moden papaya
2 kiwi
1 lime Saft og skal herfra
 Salt
 peber
1 dl.cremefraiche
2 spsk.ribsgele
 
 evt. brøndkarse til pynt
 Hasselbachkartofler eller
 Aspargeskartofler samt salat
 


Opskrift:

Stegens fedtlag ridses. Papayaen skrælles, og kernerne fjernes. Kiwi skrælles. Frugterne moses, evt. i blender, med limesaften. Stegen lægges i en plastpose og frugtmosen fordeles rundt om stegen. Posen lukkes og stilles koldt ca. 1 døgn. Mosen skrabes af kødet og gemmes. Stegen lægges i en bradepande og gnides med salt og peber. Brunes ca. 15 min ved 225° på midterste ovnribbe. Steger videre 1 1/4 - 1½ time ved 160°. Et kødtermometer skal vise 52-60° afhængig af, hvor rød man ønsker stegen. Lad stegen stå og trække ca. 20 min, inden den skæres i skiver. Stegeskyen hældes i en gryde og fedtet hældes fra. Frugtmosen røres med cremefraiche, og blandingen røres i stegeskyen. Saucen smages til med ribsgele og reven limeskal og serveres til kødet. Pyntes med brøndkarse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15837 gange,
og udskrevet 462 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu