Chili verde con carne fra mexico
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Kødet trimmes for fedt og skæres i tærn.
Hvidløget svitses let, så kommes løget i og endelig brunes i kog og simrer en times tid. Så blandes krydderierne med melet og tilsættes. Koger indtil kødet begynder at trævle. Serveres med varme røde bønner og ris. Øl eller kraftig rødvin passer til. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 39426 gange,
og udskrevet 657 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-10-06 18:35:02 Kommen??? Mon ikke der menes spidskommen? Per - 2008-09-04 18:38:23 Når noget skal koge så længe som skært oksekød skal før det bliver rigtig mørt, 2-3 timer, så er det en fordel at vente med melet til lige før servering, enten med en meljævning eller smørbolle |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne