Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chili verde con carne fra mexico

Chili verde con carne fra mexico, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.skært oksekød
 
7 grønne chilier
1 spansk løg
4 fedhvidløg
2 spsk.smeltefedt
5 dl.oksebouillon
1 spsk.hvedemel
2 laurbærblade
0.5 tsk.pulveriseret kommen
0.5 tsk.oregano
 Salt
 friskkværnet peber
 
 Kogte røde bønner
 Ris
 


Opskrift:

Kødet trimmes for fedt og skæres i tærn.

Hvidløget svitses let, så kommes løget i og endelig brunes i kog og simrer en times tid. Så blandes krydderierne med melet og tilsættes. Koger indtil kødet begynder at trævle.

Serveres med varme røde bønner og ris. Øl eller kraftig rødvin passer til.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (25 stemmer)

Opskriften er vist 37668 gange,
og udskrevet 591 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-10-06 18:35:02
Kommen??? Mon ikke der menes spidskommen?


Per  -  2008-09-04 18:38:23
Når noget skal koge så længe som skært oksekød skal før det bliver rigtig mørt, 2-3 timer, så er det en fordel at vente med melet til lige før servering, enten med en meljævning eller smørbolle