Chili-gryde

Chili-gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør eller margarine
100 g.skært oksekød i tynde strimler
1.5 tsk.chilipulver efter smag
1 spsk.tomatpure
2 tsk.hvedemel
2 tomater flåede uden kerner
1.5 dl.varm oksebouillon
50 g.champignon i skiver
1 lille porre skåret i skiver
50 g.majs
100 g.røde bønner på dåse (kidney)
25 g.tortillachips knuste
15 g.lageret danbo- eller Cheddarost
 
 Pynt:
 hakket persille
 
Opskrift:
Kom fedtstof og kød i en skål og kog i 1 ½ min. på højeste effekt. Rør om 2 gange under kogningen.

Tilsæt chilipulver og tomatpure og kog 30 sek. på højeste effekt. Tilsæt mel, hakkede flåede tomater, bouillon og champignons. Rør godt rundt og kog i 2 min. på højeste effekt, indtil retten er jævnet. Rør 2-3 gange under kogningen. Tilsæt porreskiverne og kog under låg i 10 min. på middel effekt.

Tilsæt majs og bønner og kog under låg i 6 min. på middel effekt. Bland de knuste tortillachips med den revne ost. Drys blandingen over retten og kog i 30-45 sek. på højeste effekt.

Drys med persille og server.





karakterer:
Opskriften er vist 14533 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god men chipsene bliver bløde