Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chili-gryde

Chili-gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
25 g.smør eller margarine
100 g.skært oksekød i tynde strimler
1.5 tsk.chilipulver efter smag
1 spsk.tomatpure
2 tsk.hvedemel
2 tomater flåede uden kerner
1.5 dl.varm oksebouillon
50 g.champignon i skiver
1 lille porre skåret i skiver
50 g.majs
100 g.røde bønner på dåse (kidney)
25 g.tortillachips knuste
15 g.lageret danbo- eller cheddar
 
 Pynt:
 hakket persille
 


Opskrift:

Kom fedtstof og kød i en skål og kog i 1 ½ min. på højeste effekt. Rør om 2 gange under kogningen.

Tilsæt chilipulver og tomatpure og kog 30 sek. på højeste effekt. Tilsæt mel, hakkede flåede tomater, bouillon og champignons. Rør godt rundt og kog i 2 min. på højeste effekt, indtil retten er jævnet. Rør 2-3 gange under kogningen. Tilsæt porreskiverne og kog under låg i 10 min. på middel effekt.

Tilsæt majs og bønner og kog under låg i 6 min. på middel effekt. Bland de knuste tortillachips med den revne ost. Drys blandingen over retten og kog i 30-45 sek. på højeste effekt.

Drys med persille og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12915 gange,
og udskrevet 183 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mie  -  0000-00-00 00:00:00
den er god men chipsene bliver bløde