Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bøf med spæk og kaperssovs

Bøf med spæk og kaperssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bøf med spæk og kaperssovs, billede 4 Bøf med spæk og kaperssovs, billede 1 Bøf med spæk og kaperssovs, billede 2 Bøf med spæk og kaperssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.hakked oksekød
16 skivertyndskåret røget spæk
 Salt
 peber
 
 Sovs:
2 spsk.kapers
 Citronsaft
3 dl.fløde
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Steg de tynde skiver spæk sprøde på en tør pande. Opbevar dem på bagepapir.

Form kødet i 4 store bøffer. Krydr dem med salt og peber. Steg dem rosa i lidt af fedtet fra spækket. Hold dem lune i stanniol.

Kom kapers, citronsaft og fløde på panden. Kog det jævnt og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (14 stemmer)

Opskriften er vist 22065 gange,
og udskrevet 331 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-08-01 21:47:50
Kan se på billedet at skiverne ligger ovenpå bøffenerne


Hanne  -  2012-08-27 10:36:50
Hvor kommer de tynde skiver spæk ind i retten når de er stegt.... Synes ikke det rigtigt fremgår af opskriften.